Visats de Seda

Sortint de Trzciel II (Polònia)

Som a Berlin “llepant-nos les ferides” de les últimes jornades bàltiques que ens han dut des de Tallin a través d’Estònia i les seves illes, Letònia i els seus parcs naturals, Lituània i Polònia. No ens sobra temps perquè estem reparant totes les cremalleres, forats, sets, trencats i descosits que estan cedint un per un a cada dia que passa al nostre voltant. Tampoc volem deixar-nos perdre tot el que ens ofereix la ciutat, recuperar els sabors turcs a Kreutzberg, l’altar de Zeus al “Pergamon” i el “currywurst” a cada cantonda.

Aquest tràfec berlinès no ha impedit, però, que haguem pujat un munt de fotos noves i sobretot que haguem enllestit els “Visats de seda” una col.lecció de consells que hem anat preparant des de fa temps i que estem molt contents de publicar avui al nostre blog. Un recull que preten aplanar el camí a nivell d’afers diplomàtics a tots aquells ciclistes que es vulguin perdre per la Ruta de la Seda. Trobareu l’enllaç de forma permanent a la columna de la dreta.

Així mateix també hem actualitzat la nostra llista d’averies (Barcelona-Beijing) que trobareu al nostre Taller 24h també a la columna de la dreta dins el nou apartat de dades.

Abraçades i fins aviat!

 

Cast: (Visados de Seda) Estamos en Berlin “lamiéndonos las heridas” de las últimas jornadas bálticas que nos han llevado desde Tallin a través de Estonia y sus islas, Letonia y sus parques naturales, Lituania y Polonia. No nos sobra tiempo porque estamos reparando todas las cremalleras, agujeros, rotos y descosidos que están cediendo uno por uno a cada día que pasa a nuestro alrededor. Tampoco queremos dejarnos perder todo lo que nos ofrece la ciudad, recuperar los sabores turcos en Kreutzberger, el altar de Zeus en el “Pergamon” y el “Currywurst” en cada esquina.

Este trasiego berlinés no ha impedido, sin embargo, que hayamos subido un montón de fotos nuevas y, sobre todo, que hayamos terminado los “Visados de seda” una colección de consejos que hemos ido preparando desde hace tiempo y que estamos muy contentos de publicar hoy en nuestro blog. Una recopilación que pretende allanar el camino a nivel de asuntos diplomáticos a todos aquellos ciclistas que se quieran perder por la Ruta de la Seda. Encontraréis el enlace de forma permanente en la columna de la derecha.

Asimismo también hemos actualizado nuestra lista de averías (Barcelona-Beijing) para los mas curiosos, que encontraréis en Taller 24h también en la columna de la derecha dentro del nuevo apartado “Dades”.

Abrazos y hasta pronto!