Go west!

El temple del cel a Beijing (Beijing, Xina)

El temple del cel (Beijing)

 
Després de més d’una setmaneta recorrent la capital des del primer temple fins a l’últim “hutong”, retrobant-nos amb cares familiars a l’altre punta del món, descansant una mica els bessons, deixant Beijing sense “stock” d’ànecs i entaforant les bicicletes al vagó de càrrega del transsiberià… Demà el nostre tren surt a les 8:05 del matí direcció Moscou! 

La Gran muralla a Mutienju (Beijing, Xina)

A la muralla de Mutienju amb la delegació terrassenca de benvinguda i l'Eloi, el nostre incombustible guia

 
Com sempre tenim moltes coses al pap per treure, coses que anirem escrivint durant aquests més de 7.000km de traçat ferroviari a través de les estepes mongoles i russes i que, tard o d’hora i així que trobem connexió des de Russia o Estònia, anirem penjant al blog.

Fanalets a Ghost St. (Beijing, Xina)

Fanalets del carrer dels fantasmes a Beijing

 
Així doncs, i si no hi ha res de nou… Tornarem a donar-vos la tabarra pels volts de setembre, ja a punt per començar a pedalar de nou, cap a ponent, des de les Repúbliques Bàltiques.

Fins llavors, bones vacances!

Abraçades!

pd: hi ha algunes fotos noves pels que volgueu fer el tafaner.

 
 

Cast: Después de más de una semanita recorriendo la capital desde el primer templo hasta el último “hutong”, reencontrandonos con caras familiares en la otra punta del mundo, descansando un poco los gemelos, dejando Beijing sin “stock” de pato laqueado y metiendo las bicicletas en el vagón de carga del transiberiano… Mañana a las 8:05 de la mañana sale nuestro tren dirección Moscú.

Como siempre, nos quedan muchas cosas en el tintero para sacar, cosas que iremos escribiendo durante estos más de 7.000km de trazado ferroviario a traves de las estepas mongolas y rusas y que, tarde o temprano y en cuanto que encontremos conexión en Rusia o Estonia, iremos subiendo al blog.

Así pues y si no hay novedad… Volveremos a incordiaros alrededor de septiembre, ya a punto para empezar a pedalear de nuevo, hacia poniente, desde las Repúblicas Bálticas.

Hasta entonces, buenas vacaciones!

pd: hay algunas fotos nuevas para los más cotillas.

 
 

Eng: After more than a week touring the capital from the first temple to the last “hutong”, meeting familiar faces on the other side of the world, giving a brake to our legs, devouring all the ducks available in the city and putting our beloved bikes in the Transiberian luggage wagon… Our train leaves tomorrow, at 8:05 am, to Moscow.

As usual, we still have lots of stories to tell, stories that we will write while going across the steppes of Mongolia and Russia in order to publish them as soon as we get internet connection from Russia or Estonia.

So, we will “come back” to the net arround September, ready to restart peddaling (this time to the west) from the Baltic states.

Till then, enjoy your holidays!

ps: there are some new pictures for the curious.