Taller 24h. (II)

Preneu nota: De la mateixa manera que heu de portar roba interior impecable cada cop que sortiu a lligar, heu de portar una clau de 21mm, un trava-pinyons i un desenroscador també de pinyons quan aneu a la Xina en bicicleta.
Per molt sòbries que estiguin les noies als locals nocturns que frequenteu o per molt que les guies de mecànica de bicicletes us diguin el contrari. Perquè lligar amb la guapa del local amb els calçotets cagats és el que et passa quan se’t trenca un radi de la roda del radere a mitja ruta i sense la ferramenta necessària.

IMG_1056

Moment fatidic de la revisio en què descobrim "el pastis"

 

Per sort hi ha gent com el Roberto, algu disposat a deixar-te els seus “gayumbos” en el fragor de la batalla, i a més, de franc. Si, queden persones aixi, i per aixo li dediquem aquestes linies al nostre heroi particular.

Des del seu petit taller de bicis de barri, a Cuneo, el Roberto es dedica a inflar rodes, apretar cargols, instal.lar timbres i, de tant en tant, a vendre alguna bicicleta entre quatre parets repletes d’eines i fotografies dels seus viatges en bicicleta i moto arreu del mon. Hi arribem a primera hora amb el cap ple de trons i en sortim una hora mes tard amb un radi nou de trinca (i una masterclass de mecanica) que no ens va volguer cobrar de cap de les maneres. GRAZIE MILLE ROBERTO!

P1030015

El Roberto

 

A tot aixo volem afegir que; que se’t trenqui un radi abans dels 1.000 km és tant improbable com emportar-se la tiaca del local, pero a nosaltres ens va passar… lo primer… avisats quedeu. I que a dia d’avui ens hem fet amb les eines que fan falta per aquest tipus de menesters… els meus calçotets, pero… segueixen “reguleros” i es que tenim molta roba i molt poc sabo.

P1030018

Salut!

Cast:
Tomad nota: De la misma manera que teneis que vestir ropa interior impecable cada vez que salis de ligoteo, tambien es de menester una llave de 21mm, un falca-pinones y un desenroscador tambien de pinones cuando vayais a la China en bici.
Por muy sobrias que vayan las chicas en los locales nocturnos que frecuenteis o por mucho que las guias de mecanica de bicicletas os digan el contrario. Porque ligar con la guapa del local con los calzoncillos cagados es lo que te pasa cuando se te rompe un radio trasero a media ruta y sin la ferramenta necesaria.

Por suerte hay gente como Roberto, alguien dispuesto a dejarte sus gayumbos en el fragor de la batalla, y ademas, gratis. Si, quedan personas asi. Y por eso le dedicamos estas lineas a nuestro héroe particular.

Des de su pequeno taller de bicis de barrio, en Cuneo, Roberto se dedica a hinchar ruedas, apretar tornillos, instalar timbres y de vez en cuando a vender alguna bici entre cuatro paredes repletas de herramientas y fotografias de sus viajes en bicicleta y moto por todo el globo. Llegamos ahi a primera hora con la cabeza llena de truenos, y salimos una hora mas tarde con un radio nuevo (y una masterclass de mecanica) que no nos quiso cobrar de ninguna forma. GRAZIE MILLE ROBERTO!

Anadir a todo esto que; que se te rompa un radio antes de los 1.000 km es tan improbable como llevarse a la tiaca del local, pero a nosotros nos paso… lo primero… avisados quedais. I que a dia de hoy nos hemos agenciado las herramientas que hacen falta para este tipo de menesteres… mis gayumbos… siguen reguleros… y es que tenemos mucha ropa y muy poco jabon.

Salud!

Eng: In Cuneo one of my back radius was broken and we didn’t carry the tools to remove the cassette, so we had to look for a place to fix the “disaster”. Fortunatelly we met Roberto, an excelent guy who appart of that is a generous bike fixer and a world traveller as well. He did it in minutes and for free!  To find that kind of people during the trip really makes your day! LOTS OF THANKS ROBERTO!
During the reparation Roberto also give us a masterclass about how to remove the cassette and how to change a radius. Right now we have already bought the tools to fix it for ourselves just in case it happens in te middle of nowhere.

Hugs!