P’alante no?

Tenim un amic, el Gerard, que a més de ser l’Orson Welles de Barcelona, té els collons quadrats i és un intrèpid càmera, realitzador, escalador, vividor… que no pot parar quiet. El primer dia de ruta, des de Barcelona fins a Terrassa, es va acostar amb la moto i un parell de càmeres i va fer, ell solet, el vídeo que veureu a continuació. Volem aprofitar aquestes línies per agrair-li, no només això, sinó també tot l’assessorament que ens ha anat donant al llarg de la preparació d’aquesta chaladura tant gran. Gerard, ets l’amo.

Cast: Tenemos un amigo, Gerard, que además de ser el Orson Welles de Barcelona, tiene los cojones cuadrados y es un intrépido cámara, realizador, escalador, vividor… que no puede parar quieto. El primer día de ruta, desde Barcelona hasta Terrassa, se acercó con la moto y un par de cámaras e hizo, él solito, el video que veréis a continuación. Queremos aprovechar estas líneas para agradecerle, no sólo ésto, sino también todo el asesoramiento que nos ha dado a lo largo de la preparación de esta chaladura tan grande. Gerard, eres el amo.

Eng: We’ve got a friend, Gerard, who, apart from being the Barcelona’s Orson Welles, has squared nuts and is an intrepid cameraman, director, climber and a freewheeler… that cannot stop moving. The first day of the route, from Barcelona to Terrassa, he came with the motorcycle and a couple of cameras and he did, all alone, the video that you can see below. We would like to thank him very much, not only for that video, but also for all the advices he gave us during the preparation of this crazy trip. Gerard, you’re the master.

Per un plat de pinyons. from matema on Vimeo.